Uutiset

Box lacrossen SM-sarjan ennakko

2.5.2016

Kausi 2015 päättyi LTU:n osalta nelos sijaan box lacrossen SM-sarjassa kun Sons of Odin Vaasasta nappasi pronssiset mitalit LTU:n nenän edestä. Mitali tulee olemaan tiukassa myös kaudella 2016 kun viisi joukkuetta kilvoittelee paremmuudestaan... Lue lisää »

Esittelyssä: Simo Teperi

20.7.2015

Simo Teperi on sikäli erikoinen lacrossen pelaaja, että hän on kotoisin Säkylästä. Pyhäjärven rannoilta on LTU:n riveihin saatu reipas ja koko joukkueen rakastama taitoniekka. Simo operoi hyökkääjän tontilla ja jakelee namupasseillaan... Lue lisää »

Riku Jokela tilkitsemään LTU:n maalinsuuta

17.7.2015

Juri Elosen ollessa heinäkuussa etsimässä onnea Luvatusta maasta tulee LTU:n veräjää vartioimaan Turku Titansin lupaava 15-vuotias maalivahti Riku Jokela. Jokela teki SM-sarja debyyttinsä viime kaudella pelaamalla mm. LTU:ta vastaan... Lue lisää »

Esittelyssä: Sakari Kankare

3.7.2015

Sakari "Swäg" Kankareen nousu LTU:n kärkipelaajiin on ollut huimaa seurattavaa. Sakari aloitti lacrossen pelaamisen vuonna 2013, kun LTU Lacrossekin perustettiin, mutta lukeutuu jo nyt valmentaja Elosen luottopelaajiin. LSM tontilla... Lue lisää »

Esittelyssä: Tuomas Tilkanen

2.7.2015

Kuuluisan pöytyäläisen näyttelijäperheen vesaa Tuomas Tilkasta voidaan hyvällä omalla tunnolla luonnehtia taistelun ruumiillistumaksi. Kun Tuomas laittaa kypärän päähänsä, oli kyse sitten harjoituksista tai peleistä, voi olla varma... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »